Inside Sales Medewerker – Nederlands

 • Customer Service - Sales
 • Bulgaria, Sofia
 • Language: Dutch

CareersinBulgaria.eu

Company profile

Deze werkgever is een serviceorganisatie met Belgisch management gevestigd op twee locaties in Bulgarije: Sofia en Veliko Tarnovo. Voor onze West-Europese klanten wordt vanuit Bulgarije tal van acties uitgevoerd. Telefonische contacten, zowel inkomend als uitgaand, email- en postbehandeling zijn maar een greep uit de diensten. Wegens uitbreiding van de activiteiten is men dringend op zoek naar enthousiaste klanten- en verkoopmedewerkers.

Ben je gedreven en geboeid door het buitenland, dan is dit de baan voor jou!

The job

Wij zoeken momenteel zowel klantenservice (customer service) als verkoopmedewerkers.

Customer Service: Als klantendienstmedewerker ben je het aanspreekpunt voor klanten. Je beantwoordt voornamelijk inkomende oproepen. Met jouw luisterend oor weet je onmiddellijk de reden van jouw klant te detecteren en verleen je de juiste informatie, of zoek je samen naar een geschikte oplossing.

Verkoop: Voor één van onze klanten, gespecialiseerd in het leveren van elektriciteit en aardgas aan particulieren en zakelijke klanten zijn we óók op zoek naar enthousiaste sales medewerkers!

Ben je iemand die als de beste de behoefte van jouw potentiele klant kan bepalen en hier gevat op weet in te spelen? Slaag je er in om met jouw verkoopstalent, taalvaardigheid en inlevingsvermogen klanten te overtuigen? Dan ontvangen we graag je reactie.

Als contact center medewerker kan je bij ons zowel voltijds (40 uur per week) als deeltijds aan de slag. Het is tevens mogelijk om flexibele uren te werken.

We ask

Je bent een enthousiaste, sociale, communicatieve en stressbestendige teamplayer! Voor deze functie zoeken wij naar personen die uitblinken door enthousiasme en teamspirit en met een goed commercieel gevoel.

Je hebt bovendien een grondige verbale, communicatieve en geschreven kennis van het Nederlands. Bijkomende kennis van de Franse of Engelse taal is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Je kan vlot overweg met Office tools en je beschouwt targets als een uitdaging.

We verwachten minimaal MBO-niveau en enige ervaring in een klantgerichte fiunctie (callcenter, winkel, balie et cetera). Daarnaast ben je bereid minimaal 1 jaar in Sofia te komen werken.

Work permission:

Yes, I am a national of a EU/EEA country

We offer

Als Nederlandse of Belgische contact center medewerker word je bij aankomst in Bulgarije begeleid door onze expatafdeling. Wij verzorgen jouw onthaal aan de luchthaven, helpen je bij het vinden van een geschikte woning (de eerste 2 dagen wordt een hotel accomodatie aangeboden) en regelen alle lokale administratie. Bovendien sta je er ook niet alleen voor: vele collega’s zijn je reeds voorgegaan en werken reeds in ons bedrijf. Bulgarije behoort tot de Europese Unie, je hoeft dus geen visum of internationale reispas te hebben.

In een jonge, dynamische en resultaatgerichte bedrijfscultuur werk je mee aan de uitbreiding van onze projecten. Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan bij ons hand in hand. In een voltijdse job verdien je ca. 1200-1300 Euro bruto, een bedrag dat nog kan aangroeien via ons bonussysteem. Jouw loonpakket bestaat dus uit een aantrekkelijk bruto salaris - belangrijk om weten is dat Bulgarije slechts een inkomensbelasting heeft van 10% en je dus een hoog netto bedrag overhoudt – aangevuld met een bonussysteem. Bovendien betaalt ons bedrijf jouw heenreis naar Sofia en word je ter plaatse getraind en gecoacht door West-Europese contact center experts. In functie van jouw competenties behoort een doorgroei zeker tot de mogelijkheden.

Tagged as: , ,

Related Jobs
 • CareersinIreland.eu
  Customer Service - Sales
  Dublin,Ireland

  Company profile One of our client, who is located in more than 18 countries, with worldwide offices which is helping customers in almost 50 languages, is looking for a German speaker for the location in Dublin. This company is leading global cl
 • CareersinBulgaria.eu
  Customer Service - Sales
  Sofia,Bulgaria

  Company profile International company, starting up operations in Sofia as of September '13. Our client is active in the online gaming industry. The start up situation will allow an exciting breeding ground for adventurous and ambitious people t
 • CareersinBulgaria.eu
  Sales & Marketing Jobs
  Sofia,Bulgaria

  Company profile Our client is a leading lottery scratch cards and slots games development company that operates internationally. The company is expanding rapidly and opening now the Sofia office with the great opportunity to start in a fresh mo