Inside Sales Medewerker – Nederlands

 • Customer Service - Sales
 • Bulgaria, Sofia
 • Language: Dutch

CareersinBulgaria.eu

Status

Ongoing recruitment

Company profile

Deze werkgever is een serviceorganisatie met Belgisch management gevestigd op twee locaties in Bulgarije: Sofia en Veliko Tarnovo. Voor onze West-Europese klanten wordt vanuit Bulgarije tal van acties uitgevoerd. Telefonische contacten, zowel inkomend als uitgaand, email- en postbehandeling zijn maar een greep uit de diensten. Wegens uitbreiding van de activiteiten is men dringend op zoek naar enthousiaste klanten- en verkoopmedewerkers.

Ben je gedreven en geboeid door het buitenland, dan is dit de baan voor jou!

The job

Wij zoeken momenteel zowel klantenservice (customer service) als verkoopmedewerkers.

Customer Service: Als klantendienstmedewerker ben je het aanspreekpunt voor klanten. Je beantwoordt voornamelijk inkomende oproepen. Met jouw luisterend oor weet je onmiddellijk de reden van jouw klant te detecteren en verleen je de juiste informatie, of zoek je samen naar een geschikte oplossing.

Verkoop: Voor één van onze klanten, gespecialiseerd in het leveren van elektriciteit en aardgas aan particulieren en zakelijke klanten zijn we óók op zoek naar enthousiaste sales medewerkers!

Ben je iemand die als de beste de behoefte van jouw potentiele klant kan bepalen en hier gevat op weet in te spelen? Slaag je er in om met jouw verkoopstalent, taalvaardigheid en inlevingsvermogen klanten te overtuigen? Dan ontvangen we graag je reactie.

Als contact center medewerker kan je bij ons zowel voltijds (40 uur per week) als deeltijds aan de slag. Het is tevens mogelijk om flexibele uren te werken.

We ask

Je bent een enthousiaste, sociale, communicatieve en stressbestendige teamplayer! Voor deze functie zoeken wij naar personen die uitblinken door enthousiasme en teamspirit en met een goed commercieel gevoel.

Je hebt bovendien een grondige verbale, communicatieve en geschreven kennis van het Nederlands. Bijkomende kennis van de Franse of Engelse taal is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Je kan vlot overweg met Office tools en je beschouwt targets als een uitdaging.

We verwachten minimaal MBO-niveau en enige ervaring in een klantgerichte fiunctie (callcenter, winkel, balie et cetera). Daarnaast ben je bereid minimaal 1 jaar in Sofia te komen werken.

Work permission:

Yes, I am a national of a EU/EEA country

We offer

Als Nederlandse of Belgische contact center medewerker word je bij aankomst in Bulgarije begeleid door onze expatafdeling. Wij verzorgen jouw onthaal aan de luchthaven, helpen je bij het vinden van een geschikte woning (de eerste 2 dagen wordt een hotel accomodatie aangeboden) en regelen alle lokale administratie. Bovendien sta je er ook niet alleen voor: vele collega’s zijn je reeds voorgegaan en werken reeds in ons bedrijf. Bulgarije behoort tot de Europese Unie, je hoeft dus geen visum of internationale reispas te hebben.

In een jonge, dynamische en resultaatgerichte bedrijfscultuur werk je mee aan de uitbreiding van onze projecten. Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan bij ons hand in hand. In een voltijdse job verdien je ca. 1200-1300 Euro bruto, een bedrag dat nog kan aangroeien via ons bonussysteem. Jouw loonpakket bestaat dus uit een aantrekkelijk bruto salaris – belangrijk om weten is dat Bulgarije slechts een inkomensbelasting heeft van 10% en je dus een hoog netto bedrag overhoudt – aangevuld met een bonussysteem. Bovendien betaalt ons bedrijf jouw heenreis naar Sofia en word je ter plaatse getraind en gecoacht door West-Europese contact center experts. In functie van jouw competenties behoort een doorgroei zeker tot de mogelijkheden.

Tagged as: , ,

Related Jobs
 • CareersinBulgaria.eu
  Customer Service - General
  Sofia,Bulgaria

  Status On hold Company profile Our client is one of the world leaders in outsourced customer service experience. For over 30 years of existance, the company grew to 70 000 passionate associates in more than 22 countries. They collaborate with so
 • CareersinBulgaria.eu
  Customer Service - Technical
  Sofia,Bulgaria

  Status New Company profile One of our client, who is located in more than 18 countries, with worldwide offices which is helping customers in almost 50 languages, is looking for a German speaker for the location in Sofia. This company is leading
 • CareersinBulgaria.eu
  Customer Service - Technical
  Sofia,Bulgaria

  Status On hold Company profile Highly professional and renowned international customer service corporation with branches across the globe. The Bulgarian office in Sofia is situated in a very modern mall / office area close to the city